Lubicie gierki online typu OGame ?? |
Autor |
Wiadomość |
00seba [Usunięty]
|
|
|
|
|
ogrodnik
Michał Krzyścin
Pomógł: 20 razy Wiek: 34 Dołączył: 12 Lis 2006 Skąd: Knurów k. Gliwic
|
Wysłany: 2007-05-06, 17:06
|
|
|
Lubię gierki typu bierki...
Takich gier nie lubię, wolę coś realniejszego-sportowe lub po prostu zręcznościowe żeby czymś wypełnić czas |
_________________ www.mojerosliny.prv.pl |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 17:37
|
|
|
nie lubie wole siatkówke:) w ktorą gram |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 18:24
|
|
|
a kto ma czas na gry haha |
|
|
|
|
S. Smolińska [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 18:42
|
|
|
Wampiry, wilkołaki i te sprawy owszem , jak najbardziej - ale w wersji tekstowej! Miłośnicy/czytelnicy horroru i SF ujawnijcie się!
A żeby było weselej - raz na jakiś czas lubię si poodmóżdżać kiepawym romansidłem |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 19:04
|
|
|
Nie znoszę gier komputerowych - na moim kompie nie ma ani jednej gry. Cy i skłamałem mam jedna Mahjong. A dreszczowce tekstowe także lubię. |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 19:05
|
|
|
ja jezeli chodzi o ksiązki to czytam wszystko ostatnio męcze kinga chetnei cos przeczytam jak mi polecicie jakas dobra ksiazeczke |
|
|
|
|
00seba [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 19:43
|
|
|
Qbik, ja też nic nie mam na kompie bo na linuxie nie ma sensu granie, pozostają tylko gry otwierane w oknie przeglądarki. tak dla zabicia czasu np. dziś u mnie była fatalna pogoda zimno i mokro tak że czasem pozostaje tylko siedzieć w domu. |
|
|
|
|
stanley [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 20:09
|
|
|
Ja też zamiast gier wole książkę ostanio przeczytałem "Śniezyce" Sharon Sala. Polecam dobra książka, dobra akcja, a przy tym to nawet i dobre wino lepiej smakuje. |
|
|
|
|
S. Smolińska [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 20:44
|
|
|
Polecam: Brian Lumley seria "Nekroskop", dla mnie rewelwcja, Douglas Adams trylogia "Autostopem przez galaktykę", Harry Harrison "Bill bohater galaktyki" i kontynuacje tego cyklu "Planeta robotów" - te dwie dla lubiących podejście do życia z przymrużeniem oka. no i moje ulubione książki z serii "Obcy", chociaż tu akurat filmy wolę. Jak chcecie coś jeszcze, to mam duuużo książek, mogę wypisać. |
|
|
|
|
Max [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 20:49
|
|
|
O nie !!!
Nie mam zamiaru więcej wstawać o 2 w nocy, żeby wysłać flote na kogoś, albo wybudować kopalnie Ciężko było się rozstać z tą giercą i dlatego obiecałem sobie, że juz nie zaczynam. Szczególnie, że jak przychodziłem do dziewczyny do domu, to jej mówiłem, poczkaj musze wysłać flote To była gierca ... niezapomniane przeżycie jak mi jakiś frajer zrobił pogrom z floty moich statków wojennych i 1200 wieżyczek laserowych setką swoich niszczycieli Ogame rulez ! |
Ostatnio zmieniony przez Max 2007-05-06, 20:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-06, 20:55
|
|
|
dobra panowie to ja sie przyznam ze namietnie grałem w counter - strike shodziło mi sie ze ciagnolem to przez pare miesiecy codziennie i spalem po 5 godzin naszczescie sie wyleczyłem haha |
|
|
|
|
Kuchar [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-07, 20:58
|
|
|
Podajcie na jakich gracie Universach w Ogame Ja gram na 21 uni |
|
|
|
|
Michał2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-08, 13:59
|
|
|
A nie lubi ktoś może rpg-ów, chodzi o takie typu neuroshima, d&d warhammer. Bo ja strasznie. |
|
|
|
|
Kuchar [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-05-08, 19:18
|
|
|
Ja gram w Warhammera Fantasy Battle |
|