|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Wszystkie kolory jesieni |
Autor |
Wiadomość |
Roman P.
|
Wysłany: 2013-10-09, 14:02 Wszystkie kolory jesieni
|
|
|
Witam, jesień w moim ogrodzie to najpiękniejszy okres w roku. Zebrałem chyba wszystkie kolory jesieni, a one i tak się zmieniają z każdą chwilą.
Pozdrawiam, Roman P.
yamadori.roman@wp.pl |
Ostatnio zmieniony przez Roman P. 2013-10-09, 14:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jacek Grzelak
Honorowy Członek Mod-Team'u
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 01 Lip 2006 Skąd: Żabin gm. Wierzchowo
|
Wysłany: 2013-10-09, 21:39
|
|
|
Mnie także zachwyca zawsze ten element , można by rzec , ewenement , jednak nie , to natura , ale dla mnie jest to jedynie zadośćuczynienie za wszelkie nadchodzące niedogodności słotnej jesieni i zimy , jaka by ona nie była mroźna , śnieżna , mglista , ale to zawsze zima |
_________________ Pozdrawiam z Pojezierza Drawskiego
Jacek G. - "qercus4"
http://www.uslugiogrodniczezabin.pl/ |
|
|
|
|
PYREK
PYREK
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 04 Cze 2009 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2013-10-12, 16:37
|
|
|
Taki nieskończony wachlarz kolorów można godzinami podziwiać...jednak fakt nadejścia zimy jest silniejszy od mojego umysłu brrrrrrr .
Ps. Widzę, że ciekawe kołki Pan uzbierał. Jeżeli miałby Pan ochotę na wiosenne wykopki możemy porozmawiać na priv (mieszkam w Fordonie). Mam parę ciekawych miejsc w Bydgoszczy i w jej okolicach. |
_________________ serce jak gałąź - twarde a zarazem kruche |
|
|
|
|
dora22
|
Wysłany: 2014-01-14, 13:53
|
|
|
bardzo piÄkny ogrĂłd. A jesieniÄ
przepiÄknie wyglÄ
da. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|