|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Reklamy na stronie |
Autor |
Wiadomość |
szef
Administrator Robert Napieralski
Pomógł: 18 razy Wiek: 43 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2006-09-24, 22:55 Reklamy na stronie
|
|
|
Reklamy jakie pojawiły się już jakiś czas temu na stronie głównej (prawy dolny róg) nie dawały żadnego zysku (jedynie wyszukiwarka allegro czasem rzuci jakiś grosik - dlatego została).
Jak więc powszechnie wiadomo nie spełniały swej zasadniczej funkcji.
Dlatego też zamieniłem je na reklamy google. Nie mogę zachęcać do klikania w nie bo to niezgodne z regulaminem, więc opisze jedynie korzyści jakie z tego klikania płyną.
Za każde kliknięcie google płaci niewielką prowizję, jednak po zsumowaniu kliknięć może uzbierac się jakaś znacząca sumka. Zyski z reklamy na stronie na razie w całości przeznaczane sa na hosting (strona i forum), i niestety pokrywają tylko niewielką część tych kosztów. Mam jednak nadzieję, że to się zmieni w przyszłości i starczy jeszcze na małe piwko. Tak więc nie zachęcam Was do klikania w te reklamy raz po raz.
Reklamy możecie obejrzeć na stronie głównej, dla ułatwienia wklejam link www.przyjacielebonsai.pl
Dzieki |
|
|
|
|
Olon
Olek Ochlak
Pomógł: 17 razy Wiek: 51 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2006-09-25, 05:54
|
|
|
Alez to pokrętne !
Dobra. JA nie będę klikał... ...raz po raz. |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-09-25, 10:17
|
|
|
No i ja też nie będę na nie klikał. A po drugie u mnie to się wyświetla tylko allegro! |
|
|
|
|
szef
Administrator Robert Napieralski
Pomógł: 18 razy Wiek: 43 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2006-09-25, 10:44
|
|
|
Fajnie, że będziecie klikać
Qbik, to pewnie firewall wyłącza Ci reklamy, taka wygodna opcja jest w wiekszości takich programów. |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-09-25, 11:42
|
|
|
Może i tak bo mój powoduje takie jaja że nawet kiedy zciągam filmy z netu to jestem widoczny jako rozłączony. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|