|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Dyskusja - SZABLON - ARTYKUŁ Z OPISEM KONKRETNEGO DRZEWKA |
Autor |
Wiadomość |
Olon
Olek Ochlak
|
Wysłany: 2008-11-02, 15:42 Dyskusja - SZABLON - ARTYKUŁ Z OPISEM KONKRETNEGO DRZEWKA
|
|
|
W ogłoszeniach na górze znajdziecie wątek
SZABLON - OPIS KONKRETNEGO GATUNKU
Tak właśnie wg ustaleń mod-teamu powinien wyglądać artykuł na temat konkretnego gatunku drzewa na bonsai.
Czekam na uwagi i komantarze, które mógłbym wziąść po uwagę aby jeszcze coś polepszyć. |
Ostatnio zmieniony przez Olon 2008-11-02, 15:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sopel [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-11-02, 17:04
|
|
|
Według mnie forma jest sensowna, przejrzysta i przemyślana. Jednym słowem super. |
|
|
|
|
Rafał [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-11-02, 20:39
|
|
|
Myślę żeby dodawać parę zdjęć do takiego artykułu gdyż wtedy on będzie bardziej przejrzysty.
Jeszcze powinno być coś takiego że jak piszemy artykuł to mod team powinien go sprawdzić pod względem błędów ortograficznych jak i praktycznych typu
'' Ficusa benjamina można rozmnożyć poprzez nasiona'' |
|
|
|
|
szef
Administrator Robert Napieralski
|
Wysłany: 2008-11-05, 10:44
|
|
|
Wszelkie propozycje sa zawsze dyskutowane, nigdy nie umiesciliśmy w dziale z artykułami niczego, co nie byłoby omówione i zweryfikowane. Chociaż co do błędów ortograficznych, zdecydowanie wolelibyśmy otrzymywac teksty już poprawione (choćby przez edytor word). Myślę, że jesli ktoś chce pomóc w tworzeniu forum, na ten wysiłek sie zdobędzie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|