|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Zamknięty przez: armin 2012-12-02, 21:47 |
Dni Japonii w Nowej Rudzie zakończone |
Autor |
Wiadomość |
MOK [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-14, 11:11 Dni Japonii w Nowej Rudzie zakończone
|
|
|
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w obchodach III Dni Kultury Japońskiej. Swoje drzewka prezentował Pan Włodzimierz Pietraszko, wystawę tradycyjnej sztuki japońskiej oglądaliśmy dzięki Muzeum Sztuki i Kultury Japońskiej Maggha w Krakowie, obrazy japońskie Kakemono zawdzięczamy prywatnej kolekcji Pana Radka, dziękuję, a uroczystość uświetniła wizyta Ambasadora Japonii Pana Ryuichi Tanabe. Zapraszamy za rok.
Proszę zobaczyć jak było pięknie. |
Ostatnio zmieniony przez MOK 2008-10-14, 18:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Daniel J.
dawniej: yoker .pl
Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 14 Mar 2007 Skąd: sieradz
|
Wysłany: 2008-10-14, 14:17
|
|
|
i takie imprezy trzeba pokazywac promowac . Bo takie wystawy napedzaja i nakrecaja do doskonalenia sie w twozeniu drzewek , poznawania ludzi . bardzo ladne drzewka i ciekawe obrazy , jak macie wiecej foto to poprosze |
|
|
|
|
Ronin
Maciek Krawczyk
|
Wysłany: 2008-10-14, 23:59
|
|
|
Moje wyrazy uznania. Wystawa bardzo ładna i widać, że przygotowana ze smakiem i starannością. Trzymam kciuki za kolejną wystawę i mam nadzieję, że uda mi się zawitać wreszcie do Nowej Rudy . |
|
|
MOK [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-18, 20:29
|
|
|
Bardzo dziękuję za miłe słowa, wierzę, że warto robić to co się lubi |
|
|
|
|
Mnich
Mariusz
Pomógł: 5 razy Wiek: 45 Dołączył: 16 Paź 2008 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2008-10-21, 21:23
|
|
|
Coś wspaniałego ! |
_________________ Pozdrawiam Mnich! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|