Konkurs - zasady i komentarze |
Autor |
Wiadomość |
szef
Administrator Robert Napieralski
Pomógł: 18 razy Wiek: 43 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2008-02-04, 22:15 Konkurs - zasady i komentarze
|
|
|
Pomysł wierszyka, rymowanki, czy tez podobnego tworu zyskał poparcie większości modów. Czas więc ogłosić temat końkursu:
Forma: wierszyk, lub podobna forma naszej twórczości, dalej zwana dziełem .
Temat: ogólnie przyrodniczy, mile widziane nawiązanie do naszego wspólnego hobby, forum lub jego użytkowników. Drobne odstępstwa od tematu dozwolone.
Wytyczne: ciekawie, śmiesznie, powalająco, oryginalnie itd. itp.
Wskazania: pochlebstwa dla mod-team'u
Sposób wyboru zwycięzcy: sonda - głosować będzie mógł każdy zarejestrowany użytkownik naszego forum.
Czas trwania: przez 2 tygodnie będziemy czekać na Wasze prace (do ich zamieszczania został stworzony osobny wątek). Kolejny tydzień będziemy głosować w sondzie, co wyłoni zwycięzcę. Czyli do 18 lutego piszemy wierszyki a 25 zostanie wskazany zwycięzca.
Kto może uczestniczyć: każdy zarejestrowany użytkownik forum oprócz admina (kalendarz i inny kolor nicka juz ma )
Nagroda: kalendarz bonsai (pomysł konkursu powstał nieco wcześniej). Mam nadzieję, że zwycięzcy nie bedzie przeszkadzały dwie nieaktualne kartki (styczen i luty). Dodatkowo propozycja innego koloru nicka została zaakceptowana i będzie dodatkową nagrodą (przez 1 miesiąc).
Dodatkowe informacje:
Każdy kto chciałby wziąć udział w konkursie powinien zamieścić swoje dzieło tutaj: http://www.przyjacielebon...p?p=24382#24382 . Ewentualne komentarze innych uzytkowników do tych dzieł można zapisać w tym wątku (czyli tym, który właśnie czytasz). NIE wolno zamieszczać komentarzy w wątku z dziełami (będą usuwane). Jedyny dozwolony komentarz w wątku z dziełami to wpis samego autora umieszczony pod dziełem.
Uprasza się uczestników i osoby postronne o pilnowanie terminów i ewentualne upomnienie admina w przypadku zaspania (admin jest stary i ma sklerozę).
Życzymy dobrej zabawy ! |
Ostatnio zmieniony przez szef 2008-02-04, 22:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Jacqueline [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-06, 16:49
|
|
|
A hahahahha Ale fajne to co lasek napisał |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-06, 21:16
|
|
|
szczerze mówiąc pisałem to jakies 20 minut:) jak będzie konkurencja to napisze coś lepszego. pewnego czasu myślałem nad wydaniem tomiku wierszy dla dzieci ale koszty mnie troszke przerosły i mimo namowy polonistki zrezygnowałem. poczekajmy na dalsze propozycje |
|
|
|
|
Daniel J.
dawniej: yoker .pl
Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 14 Mar 2007 Skąd: sieradz
|
Wysłany: 2008-02-06, 22:58
|
|
|
nooooo i jak tu wygrac z NIM jak ON sadzi baje jak JACEK bonsaje |
|
|
|
|
szef
|
Wysłany: 2008-02-07, 16:21
|
|
|
Mama nadzieje, że znajdzie sie więcej odważnych, do dzieła ! |
|
|
|
|
Daniel J.
|
Wysłany: 2008-02-07, 17:43
|
|
|
no ja cos wyskrobie tylko no ta jak jej na imie wenna czy jak jej tam gdziesz sobie poszla i niemoge jej znalezc |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-07, 19:53
|
|
|
no zróbcie jakąś konkurencję a nie narazie tylko dwie prace do dzieła ludu:!::!::!: |
|
|
|
|
szef
|
Wysłany: 2008-02-14, 20:23
|
|
|
Miałem nadzieję na wieksze zainteresowanie Jeszcze 4 dni... |
|
|
|
|
Daniel J.
|
Wysłany: 2008-02-14, 21:00
|
|
|
wiersz chyba o robakach no nie o bonsai
idzie pajak po drabinie
gdzie ty idziesz mamisynie
ide zlapac muche konska bo ochote mam pieronska .
o baku
puszcze baka po chaupie poco ma sie szwedac w d..e
puszke baka niech sie bloka po firanach i zaslonkach
smierdzi wszystkim na okolo ale w morde jest wesolo |
Ostatnio zmieniony przez Daniel J. 2008-02-14, 21:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pawel18
Paweł Głowiak
Pomógł: 135 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Maj 2007 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2008-02-14, 21:13
|
|
|
wierszyki spoko zwlaszcza ten drugie :hahaha: , ale chyba pomyliles temat , tutaj sa zasady |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-14, 21:20
|
|
|
tez myślałem o większym zainteresowaniu a właśńie każdy wiersz bedzie oceniany z osobna czy poprostu bedzie sie głosowało na osobę??:) |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-17, 14:06
|
|
|
przypominam modowi szef napisał/a: | (admin jest stary i ma sklerozę). | o tym ze jutro konczy się termin oddawania prac... hehe pozdrawiam |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-17, 22:56
|
|
|
no ludziska jeszcze tylko godzinka:) wzielo udział tylko 4 osoby jeśli dobrze policzyłem to może nie rozdzielaj Szefie kazdego wiersza tylko jakos tak zrób zeby głosowało się na osobe bo jak wiadomo niektorzy napisali wiecej niz jeden wierszyk:) to tyle. pozdrawiam:) |
|
|
|
|
szef
|
Wysłany: 2008-02-18, 23:09
|
|
|
W wątku z dziełami, została uruchomiona ankieta. Każdy zarejestrowany użtkownik może oddać jeden głos.
Wyniki zostaną ujawnione za tydzień, gdy zakończy sie ankieta:] |
Ostatnio zmieniony przez szef 2008-02-18, 23:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kanik [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-02-19, 12:09
|
|
|