|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Zwierzaki Lilly |
Autor |
Wiadomość |
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-08, 21:29 Zwierzaki Lilly
|
|
|
laska104@op.pl. daj swojego maila a dostaniesz zdjęcia mojej zbożówki... lol nie umywa sie to przy twoim tygrysku:)
MOD: Post wydzielony z innego tematu ponieważ wprowadzał w poprzednim miejscu zamieszanie. |
Ostatnio zmieniony przez 2007-03-09, 19:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Lilly
Gość
|
Wysłany: 2007-03-08, 22:21
|
|
|
Nie ma sprawy... lilly22@poczta.onet.pl Odesle fotki moich dziewczynek Tygrysek wlasnie lezy spokojnie pod moimi nogami, ale za chwilke ja podraznie...musze jej podac tabletki, a przy jej obecnym wzroscie, to istne judo
Gorace pozdrowionka dla wszystkich
Lilly |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-08, 22:30
|
|
|
tabletki jakie?? czyzby jakas choroba?? |
|
|
|
|
Lilly
Gość
|
Wysłany: 2007-03-08, 22:41
|
|
|
Weterynarz stwierdzil, ze ma jakies bakterie w drogach oddechowych. Dosyc czesto miala zapalenie drog oddechowych. Dotychczas dostawala syrop,ale nie pomagal na te infekcje.Teraz dostaje tabletki, mam nadzieje,ze jej przejdzie,choc ona za nimi nie przepada Ale nie pozwole na to,zeby chorowala przeciez. Jak nie drzewko to waz,jak nie urok...to co innego.
Pozdrowionka |
|
|
|
|
MarcinM [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-09, 14:11
|
|
|
A gdzie mieszkasz Lilly? |
|
|
|
|
ogrodnik
Michał Krzyścin
Pomógł: 20 razy Wiek: 34 Dołączył: 12 Lis 2006 Skąd: Knurów k. Gliwic
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|