|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Jałowiec-listopad 2006 |
Autor |
Wiadomość |
Wiktorr [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-11-26, 16:29 Jałowiec-listopad 2006
|
|
|
Jałowiec ten zakupiłem dwa tygodnie temu i ostatnie pare dni spędziłem na jego formowaniu.Jest to w zasadzie pierwsze moje bonsai .Czekam na sugestie jak i gromiace słowa krytyki:p...Wkrotce wyśle następne foty z innych stron i z symulacja zmian jakie nastapia w nastepnych latach;) |
Ostatnio zmieniony przez Wiktorr 2007-01-20, 10:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Jacek Grzelak
Honorowy Członek Mod-Team'u
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 01 Lip 2006 Skąd: Żabin gm. Wierzchowo
|
Wysłany: 2006-11-26, 21:57
|
|
|
Swietna forma , naprawdę podoba mi się dynamika tej rośliny , tylko szkoda że dopiero teraz zdecydowałeś się na jego formowanie , ponieważ o tej porze roku zmniejszasz szanse na jego przezimowanie tak drastycznym formowaniem , jednak miejmy nadzieje że przetrwa zimę i będzie się pięknie rozwijał , na przyszłość staraj się formować jałowce w połowie lata i wczesna jesienią , a tego dobrze zabezpiecz , zadołuj wraz z doniczka w zacienionym i osłoniętym od wiatru miejscu |
_________________ Pozdrawiam z Pojezierza Drawskiego
Jacek G. - "qercus4"
http://www.uslugiogrodniczezabin.pl/ |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-11-28, 18:22
|
|
|
To samo co do cisa zimowanie w łagodniejszych warunkach. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|