|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Wymiana/sprzedaż doniczek/podstawek |
Autor |
Wiadomość |
BRNK
Michał
|
Wysłany: 2012-12-18, 10:34 Wymiana/sprzedaż doniczek/podstawek
|
|
|
Witam,
z racji tego, że stoję przed czekającą mnie przeprowadzką, zrobiłem porządek w ceramice. Mam kilka doniczek bez podstawek i chodzi o to, że jeśli ktoś miałby pasujące do nich podstawki, a nie mają doniczek i chciałby je sprzedać, lub potrzebowałby moich podstawek do swoich doniczek itp to jestem otwarty na wszelakie propozycje bo trzeba sobie pomagać
4 sztuki podstawek, kolor beż, wymiary na zdjęciach, (może ktoś chce sprzedać pasujące do nich doniczki lub przygarnąć owe podstawki)
2 doniczki, kolor zielony, wymiary na zdjęciach (może ktoś chce sprzedać pasujące do nich podstawki)
2 doniczki, kolor beż, wymiary na zdjęciach (może ktoś chce sprzedać pasujące do nich podstawki lub przygarnąć owe doniczki)
Dziękuje za uwagę,
Pozdrawiam,
Michał |
_________________ Gość, widziałeś już www.ArchiFIT.pl ?
www.facebook.com/ArchiFIT |
Ostatnio zmieniony przez BRNK 2012-12-18, 10:37, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|