|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Wiśnia Kojou-no-mai |
Autor |
Wiadomość |
slam666
Marcin S.
Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Sie 2010 Skąd: Mikołów
|
Wysłany: 2012-06-19, 16:23 Wiśnia Kojou-no-mai
|
|
|
Witam, posaidam taką odmianę wiśni, jest to odmiana nie owocująca, lecz kwitnąca. Pytanie mam tylko takie, czy lepiej wsadzić ją do gruntu czy do dużej doniczki? Jest to odmiana karłowa i wszędzie pisze że można ją hodować w donicy, a mam zamiar wystawić ją na balkon, gdzie stała by cały czas. Wsadzenie do gruntu trochę mnie przeraża, ze względu na durnego psiaka, który rozkopuje mi wszystko co tylko świeżo posadzone Może ktoś ma tą odmianę? Wszelkie rady mile widziane |
_________________ Fan Bonsai...na starcie. |
|
|
|
|
fiedler1
Wojtek Fiedler
|
Wysłany: 2012-06-22, 19:07
|
|
|
ja mam ta odmiane... slicznie kwitnie... wiadomo ze grunt lepszy ale w duuzej donicy tez powinno byc jej dobrze... |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
slam666
Marcin S.
Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Sie 2010 Skąd: Mikołów
|
Wysłany: 2012-06-22, 21:21
|
|
|
Serdeczne dzięki za odpowiedź, mam ją już w większej donicy, i podcięty tylko wierzchołek nieznacznie. Mam nadzieję że się przyjmie. Pozdrawiam. |
_________________ Fan Bonsai...na starcie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|