|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Fikus retusa: jaki styl? |
Autor |
Wiadomość |
Gh0st [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-28, 12:35 Fikus retusa: jaki styl?
|
|
|
Witam,
Wczoraj otrzymałem nowe drzewko. Z tego co wyczytałem i wywnioskowałem po postach, jest do Ficus Retusa. Niestety nie mam żadnego pomysłu na to drzewko. Z samego początku marzył mi się styl miotły, jednak z tego drzewka nie da rady go zrobić, więc co proponujecie ?
Zdjęcie:
http://www.fotosik.pl/pok...7e930f4f39.html
Wiem, że takich tematów jest dość sporo jednak nie znalazłem podobnego drzewka, które by przypominało moje, oraz odpowiedzi jaki styl wybrać. |
|
|
|
|
mateusz08
Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 01 Gru 2010 Skąd: Jastrowie
|
Wysłany: 2011-06-28, 18:05
|
|
|
ADMIN: Post został usunięty. Nie wiesz- nie pisz! |
Ostatnio zmieniony przez Łukasz Czarnecki 2011-06-28, 18:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Pit-B
Piotr Brożek
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Maj 2007 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 2011-06-28, 18:28
|
|
|
Świetna rada drugi dzień i już gruntowne strzyżenie! A może by tak poradzić żeby dwa trzy tygodnie poczekać, poznać krzaka, może wpadnie jakiś pomysł. No i prawdą jest że to gotowy produkt i pracy przy nim jest nie wiele. |
_________________ Piotrek
http://www.kwiatyagnieszki.pl/ |
|
|
|
|
TigerStyle
Piotr
Pomógł: 11 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Sie 2010 Skąd: Bournemouth
|
Wysłany: 2011-06-28, 19:33
|
|
|
Drzewko ma już nadany styl. Teraz to jedynie możesz robić to co poleca Pit-B. Pielęgnować, podlewać nie kombinować za dużo i dać mu żyć. |
_________________ "You must think first, before you move"
www.piotrluczak.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|