|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Pierwsze drzewko |
Autor |
Wiadomość |
Minarhi [Usunięty]
|
|
|
|
|
stachu [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-14, 20:59
|
|
|
bardzo słabe zdjęcia jak możesz wstaw lepsze |
|
|
|
|
Minarhi [Usunięty]
|
|
|
|
|
Minarhi [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-15, 18:47
|
|
|
Bardzo liczę na rzetelną ocen bo to moje pierwsze drzewko, które formowałem sam od podstaw. |
Ostatnio zmieniony przez Minarhi 2010-06-15, 18:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
wog
Pomógł: 9 razy Wiek: 58 Dołączył: 11 Maj 2010 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: 2010-06-16, 07:20
|
|
|
uwazam, ze galezie sa zbyt zadko wyprowadzone, zbyt duze przestrzenie miedzy nimi, brak im ruchu. wprowadz delikatny ruch w galeziach. przeswietl je, i uloz.zadrutowales tylko glowne galezie , a reszta? a gora? kazda galazke , ktora jest zdrewniala powinienies zadrutowac. Kiedy kreciles to drzewko? |
_________________ http://wog-bonsai.blogspot.com/ |
|
|
|
|
Minarhi [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-16, 18:11
|
|
|
Góra jest zdrewniała i mogę ją jeszcze zadrutować ale niższe gałązki nie są rozgałęzione i niema co drutować. Wczoraj jeszcze poodginałem gałęzie w różne strony i wygląda trochę lepiej. Muszę mu się jeszcze poprzyglądać i zobaczyć co jeszcze poprawić, ale i tak jestem z siebie dumny , bo to moje pierwsze własnoręcznie wykonane drzewko. |
|
|
|
|
wog
Pomógł: 9 razy Wiek: 58 Dołączył: 11 Maj 2010 Skąd: Dzierżoniów
|
|
|
|
|
Minarhi [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-16, 19:23
|
|
|
już wiem jakie zmiany wprowadzić w kształcie drzewka, ale mam problem, ( może to nie temat do tego działu ) pień drzewka zbudowany jest z kilku mniejszych i zauważyłem że jeden z pni przysycha, bo listki na nim oklapły. czy można temu zaradzić ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|