|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
benjaminek |
Autor |
Wiadomość |
martanalesia [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-07, 17:11 benjaminek
|
|
|
Witam mój beniaminek usycha w całości mimo że ma wilgotne podłoże ,wydaje mi się że go przewiało i niestety nie bardzo wiem co mam robić, czyżby to był jego koniec, może jest ktoś kto by mi doradził w jaki sposób mogę go uratować jeśli jest to jeszcze możliwe . Z góry ślicznie dziękuje za wszelkie porady . Marta
MOD: Ile razy masz zamiar powtórzyć ten wątek? Jeden raz w zupełności wystarczy- pozostałe usuwam. |
Ostatnio zmieniony przez Łukasz Czarnecki 2010-04-07, 17:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
t4ras
Karol Tarasiuk
Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 18 Kwi 2009 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 2010-04-07, 18:17
|
|
|
może ma aż za mokro...... |
|
|
|
|
martanalesia [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-07, 19:22
|
|
|
witam no właśnie nie ,ma tak samo od 2 lat i nagle zaczął schnąć więc nie bardzo wiem co mu się nagle stało ? |
|
|
|
|
t4ras
Karol Tarasiuk
Pomógł: 15 razy Wiek: 35 Dołączył: 18 Kwi 2009 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 2010-04-07, 19:50
|
|
|
wstaw foty bedzie łatwiej o diagnoze..... |
|
|
|
|
martanalesia [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-07, 19:58
|
|
|
ok ale dopiero jutro bo jestem w tyrce |
|
|
|
|
martanalesia [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-08, 18:02
|
|
|
sorki że dopiero odpisuje ale od godziny usiłuje wysłać fotki i nie mogę bo mam za wysoką rozdzielczość mogę spróbować wysłać na twojego mejla jeśli się zgadzasz ok |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|