|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Kształtowanie drzewek |
Autor |
Wiadomość |
Starling
Lidka O.
|
Wysłany: 2010-02-26, 14:22 Kształtowanie drzewek
|
|
|
Witajcie
Zdaje sobie sprawę, że każdy z porządkujący zadaje to sakramentalne pytanie zaraz za pytaniem jak hodować drzewka.
Hodowanie już opanowałam ale może ktoś mógłby podsunąć mi jakieś sugestie co do moich drzewek.
Mam Carmonę, która przetrwała u mnie całą zimę. Niestety to drzewko z marketu ale chyba na styl miotlasty się nie nadaje bo pień się nieco pochyla do doniczki). Wiem, że muszą ją niedługo przesadzić do lepszej ziemi i większej doniczki. Tylko ona zaczyna teraz kwitną. W takim razie przesadzać ją już teraz czy dać jej w spokoju kwitnąć.
Mam tez wiąza, który jeszcze trochę cierpi z powodu aklimatyzacji (wiem, że z formowaniem muszę jeszcze poczekać ale pytam już teraz żeby móc wszystkie uwagi przemyśleć )
Za wszystkie będę bardzo wdzięczna
http://www.facebook.com/a...78&id=601084378
to link do albumu mam nadzieje, że będzie działać |
Ostatnio zmieniony przez Starling 2010-02-26, 14:33, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|