|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Mój pierwszy raz |
Autor |
Wiadomość |
MichałKasperski [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-27, 20:40
|
|
|
Moim zdaniem trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować. Ja teraz właśnie coś takiego chcę zrobić, na razie czekam na ukorzenienie się sadzonek jałowca i zbieram ciekawe skałki na imitacje gór. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
PS: A co ty boisz się myśleć o roślinkach |
|
|
|
|
Freestyler [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:22
|
|
|
Michał ja trzymam za Ciebie kciuki
Powodzenia:) |
|
|
|
|
MichałKasperski [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:27
|
|
|
Dzięki |
|
|
|
|
Fierka [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-27, 21:40
|
|
|
Dzięki przyjacielu myśle że zakupie jak to nazwaleś wyrośnięty fikus i pobawie się wlasnie tak ale w sumie kto powiedzial że musze się ograniczyć do 1 drzewka?? moge mieć pare dzieki wielkie jeszcze raz ^^
Aaaa te MUMIE widziałem cos pięknego |
|
|
|
|
m@rio [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-08-30, 10:53
|
|
|
Witajcie, więc zacząłem teraz już praktycznie. Teorii miałem już przesyt i w sobotę na połczyńskiej 120 zakupiłem drzewko bonsai. Jednak po rozmowie ze sprzedawcą a i osobistym wyborze zdecydowałem sie na "pieprzowca", sugerowany przez Was "ligustr" będzie następną przygodą.
Wrzucam 4 zdjęcia mojego "pieprzyka" z prośbą o Wasze sugestie i porady co z nim teraz zrobić. Zdjęcia pokazują drzewko z każdej strony więc prośba do Was róznież co do sugerowanego ustawienia. Zdjęcia są opisane czekam na opinie.
Zdjęcie 1.JPG Zdjęcia 1 - Front "pieprzyka". Tak jest teraz ustawiony na szafce przy oknie od strony północnej. |
|
Plik ściągnięto 1690 raz(y) 64,06 KB |
Zdjęcie 2.JPG Zdjęcie 2 - przekręcony w prawą stronę |
|
Plik ściągnięto 1689 raz(y) 60,6 KB |
Zdjęcie 3.JPG Zdjęcie 3 - obecny tył drzewka |
|
Plik ściągnięto 1688 raz(y) 62,8 KB |
Zdjęcie 4.JPG Zdjęcie 4 - przekręcony w prawą stronę |
|
Plik ściągnięto 1687 raz(y) 60,58 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez m@rio 2009-08-30, 13:34, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|