|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty .... ?? :) |
Autor |
Wiadomość |
carol1
|
Wysłany: 2008-03-31, 15:45
|
|
|
U mnie pogoda w końcu piękna, wszystko już rusza (liściaki i iglaki), ale słońce mnie dziś zaskoczyło swoją siłą i... ugotowały się moje ukorzeniane azalie... |
|
|
|
|
EnDiK
Rafał Andrys
Pomógł: 24 razy Wiek: 33 Dołączył: 26 Sty 2008 Skąd: Piaski Woj.Lubelskie
|
Wysłany: 2008-04-02, 19:37
|
|
|
nie wiem jak u was. Ale u mnie coś wszystko powoli rusza. A może tak mi się tylko wydaje, że powoli bo jestem w gorącej wodzie kąpany. Tylko klony i buki już prawie mają liście a reszta śpi. Echhhhhhhhhh............... |
|
|
|
|
esbart [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-02, 19:44
|
|
|
I wychodzi na to, że pomimo pięknej pogody u mnie (w czasie, gdy u Was był śnieg) moje rośliny nadal śpią... No powiedzmy wystawiły łeb spod kołdry, ale "...jeszcze 5 minut" |
Ostatnio zmieniony przez esbart 2008-04-02, 19:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Guldan [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-07, 19:54
|
|
|
u mnie brzoza yamadori jeszcze lisci jako takich nie ma ale rozwija sie, czyli zyje co mnie dziwi po tym jak ja wykapalem
klon palmowy niesmialo sie rusza, fajnie ze cos sie na nim dzieje bo balem sie co i jak bedzie z podlozem jakie mu dalem.
gruba galaz owego klona, ktora po ucieciu z glupa franz wsadzilem do wody tez sie rozwija. pojawil sie dosc dlugi ped (ok 8 cm) z dwoma w pelni rozwinietymi liscmi, do tego juz pojawiaja sie nastepne i jest dosc duzo pakow i malych pedow. dobrze byloby go zaszczepic na jakims klonie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|