|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
witam i o pomoc od razu proszę - Ligustrum Liguster |
Autor |
Wiadomość |
bandzi_vx [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-01-11, 08:19 witam i o pomoc od razu proszę - Ligustrum Liguster
|
|
|
Hej, właśnie zarejestrowałem się na Waszym forum, zarejestrowałem się bo kupiłem sobie w niemczech bonsai za 12e i teraz mam z nim same problemy a mianowicie listki mu opadaja Na etykiecie jest napisane że to Ligustrum - Liguster. Z tyłu jest napisane "Likes a bright and coo place no direct sunlight water regularly - never let your bonsai dry up. during summer pace outdoors fertilise and trim regulary" Może mi ktoś podać szybką skróconą instrukcję gdzie go postawić. I czy jeżeli chodzi o podlewanie to spryskiwac czy lać wode szklanami z tego co babka w sklepie mi mówia to raz na tydzien mam wkadac doniczke z drzewkiem do wody. ale zanurzac ja cala z ziemia w wodzie? Dzieki za info. Jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumiałosc jestem tez bardzo zapracowany, jak znajde chwilke to poszperam po forum. Pozdrawiam |
|
|
|
|
wally [Usunięty]
|
|
|
|
|
AnnaDorota [Usunięty]
|
|
|
|
|
slowikp
Paweł Słowikowski
Pomógł: 28 razy Wiek: 56 Dołączył: 06 Lip 2007 Skąd: Bońki k\Płońska
|
Wysłany: 2008-01-14, 11:18
|
|
|
O dobre szybki kurs. Może mnie ktoś szybko nauczy być PICASSEM lub STWOSZEM. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|