|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Zamknięty przez: armin 2012-12-02, 21:47 |
2 pokaz formowania - Wystawa Kutno 9 września |
Autor |
Wiadomość |
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-09-11, 11:12 2 pokaz formowania - Wystawa Kutno 9 września
|
|
|
Juz 9 Weześnia udało mi sie osobiście dotrzeć na pokaz formowania No niestety pogoda pozostawiała dorzo do zyczenia. Deszcz wiatr i jeszcze raz deszcz. Pokaz odbywał sie w namiocie przed Kutnowskim muzeum. Tym razem do fromowania przystopili Marek Gajda oraz przemek Radomski. Dorzucam swoje foteczki z pokazu akurat trafiłem na miejsca w pierwszym rzędzie wiec niektore sa nawet i dokładne . miłego oglądania pozdrawiama Mateoosh
a i jeszcze dodam ze znowu imponujące drzewko wyszło
dodamjeszcze ze jak ktos by chcial jeszcze jakies fotki jakies konkretnej strony rosliny to mam nie wrzucalem wszystkiego. jak cos piszcie |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-09-11, 11:14
|
|
|
i cos jeszcze |
|
|
|
|
pawel18
Paweł Głowiak
Pomógł: 135 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Maj 2007 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2007-09-11, 15:22
|
|
|
jak dla mnie drzewko bomba nie ma co mistrzowska robota gratulacje dla "pracowników" |
|
|
|
|
Kubuś12 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-09-16, 09:42
|
|
|
zgadzam się white dobra robota |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|