Pasta do zabazpieczania ran po cieciach |
Autor |
Wiadomość |
00seba [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-26, 14:50
|
|
|
wystarczy troszkę poszukać, ja kupiłem pastę do bonsai miękką w tubce za 23 zł, gdzie indziej nie powiem gdzie oferują ją za 40 zł |
|
|
|
|
tomkalon [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-26, 17:45
|
|
|
nie, nie... nie miałem na myśli trudności w dostępie do akcesoriów, lecz odnosiłem się do punktów ich produkcji. Stąd najlepsza pasta do ran po cięciach na pewno nie jest produkowana w Polsce, gdyż w innym przypadku miałaby na opokowaniu polskie litery, a nie jakieś domki. 00seba - może chociaż jedna rada - szukać raczej na aukcjach, czy w sklepach? |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-26, 18:58
|
|
|
mi sie wydaje ze czy czy to to jednak nie robi wielkiej roznicy. wiec znalesc najpierw oferte cenowa ktora ci odpowiada a pozniej kupowac |
|
|
|
|
00seba [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-27, 18:14
|
|
|
tomkalon, ja ci dałem alternatywę cenową tej samej pasty. albo za 23 zeta na aukcji u kolesia którego bardzo polecam (bo często u niego kupuję) albo ta sama pasta za 40 zł w sklepach internetowych. Odpowiedz sobie sam. Co do produkcji past to jeszcze nie widziałem innych niż ze wschodu |
|
|
|
|
Senemorion [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-27, 20:24
|
|
|
No to chłopaki nie innej opcji ... Każdy zrzuca się po 5 zł i robimy zakład produkujący pastę 00Seba ma rację, gość pewnie kupuje więcej, ma ceny hurtowe + jakieś zniżki u skośnych, albo ma prosto od producenta ... |
|
|
|
|
ogrodnik
Michał Krzyścin
Pomógł: 20 razy Wiek: 34 Dołączył: 12 Lis 2006 Skąd: Knurów k. Gliwic
|
Wysłany: 2007-06-27, 20:28
|
|
|