|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
korzenie powietrzne |
Autor |
Wiadomość |
ania
Gość
|
Wysłany: 2007-06-24, 12:12 korzenie powietrzne
|
|
|
Niech każdy zamieści swój sposób bo ja sie już gubie!!!!!!!!!! jak zrobić tek ożenie powietrzne??? |
|
|
|
 |
Senemorion [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-24, 15:26
|
|
|
"Kto szuka nie błądzi"
Powiedz po pierwsze gdzie chcesz te korzenie wytworzyć ! Skąd mamy wiedzieć czy nie chcesz tego zrobić na dębie ? xD Pewnie chodzi Ci o fikusa ... Z doświadczenia kumpli powiem, że robią szklarenkę, w formie spódniczki od mniej, więcej połowy drzewka w dół ... Szklarenka z foli przeźroczystej, tylko trzeba uważać, żeby drzewko nie zgniło przypadkiem. Najlepiej od czasu do czasu wietrzyć .
DOWN
Mati a co ja napisałem ? Nabijasz posty ? |
Ostatnio zmieniony przez Senemorion 2007-06-24, 20:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-24, 16:06
|
|
|
jezeli chodzi o szklarenke to najlepiej raz dziennie przewietrzyc , otworzyc woreczekna jakies 5 min. to wiem z włąsnego doświadczenia a co do korzeni nigdy nie robilem ale w wyszukiwarce cos znajdziesz bo taki temat juz był poruszany |
|
|
|
 |
PatrykRadulak [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-06-24, 22:17
|
|
|
ania napisał/a: | ożenie powietrzne??? |
Na jakim gatunku chcesz je wytworzyć? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|