|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
SERISSA Z SUPERMARKETU |
Autor |
Wiadomość |
Senemorion [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-27, 18:03
|
|
|
Piszesz trochę chaotycznie . Bonsai to zminiaturyzowane drzewo , zachowujące swój "dorosły i właściwy" kształt będąc przy tym niewielkich rozmiarów . Z większego bonsai nie można zrobić jeszcze mniejszego . Nie pozwala na to pień . Na samym początku w umyśle właściciela już jest pomysł na formę i przyszły wygląd drzewka (choć ono na pewno nie raz nas zaskoczy ) , akurat Qbik niewiele ma tu do mówienia , ponieważ forma mniej więcej jest już obrana ... Zawsze można coś zmienić , ale całokształtu nie możesz zmienić . Tak więc z bonsai nie można zrobić bonsai |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-07-09, 21:36
|
|
|
Tak jak obiecałem serissa po liftingu - szok to był oczywiście żart |
|
|
|
|
pawel18
Paweł Głowiak
Pomógł: 135 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Maj 2007 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2007-07-10, 15:05
|
|
|
jak dla mnie Panie Tomaszu rewelacja tylko nie widzi mi sie za bardzo ta doniczka ale oczywiscie kazdy ma swoje upodobania gratulacje |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|