|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Komentarze : Mirt (myrtus sp.) |
Autor |
Wiadomość |
Gohans [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-17, 16:55 Komentarze : Mirt (myrtus sp.)
|
|
|
Tutaj dyskutujemy na temat historii mojego "Mirta", którą możesz zobaczyć w wątku
"Historia drzewka: Mirt (myrtus sp.)
Jeśli masz pytania odnośnie wykonanych zabiegów , chcesz coś doradzić lub po prostu skomentować , to jesteś w odpowiednim miejscu.
=============================================================
Co powiecie Virty z chęcią obejrze |
|
|
|
|
Jacek Grzelak
Honorowy Członek Mod-Team'u
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 01 Lip 2006 Skąd: Żabin gm. Wierzchowo
|
Wysłany: 2006-10-17, 20:53
|
|
|
Fajniutka roślinka , takie małe a cieszy oko |
_________________ Pozdrawiam z Pojezierza Drawskiego
Jacek G. - "qercus4"
http://www.uslugiogrodniczezabin.pl/ |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-18, 08:20
|
|
|
Tak to prawda. Widziałem tego mircika na żywo podczas wystawy ZIELEŃ ....... Jest w nim niezły potencjał, chodz też łamie pewne zasady. |
|
|
|
|
Gohans [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-18, 16:23
|
|
|
Dokładnie, takie male a cieszy
Tomek, jak wspomnales, zasady są po to aby je łamac styl literacki jest jednym z moich ulubionych stylów i wtedy nie myslalem za duzo... pragnelem miec literata
Romanm Bona podsunal inny pomysł na literata, odwrocil by fron wycial polowe galazek... ale jak White mowil ile głow tyle pomysłow...
dzieki za dobre słowo |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-18, 19:38
|
|
|
I oto chodzi nie uszczęśliwisz wszystkich, rady są dobre bo można wybrać tę najbliższą swoim oczekiwaniom, a i czasami ktoś podsunie taką wizję o której może byśmy nigdy nie pomyśleli. |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-24, 19:19
|
|
|
Tak, teraz znacznie bardziej mi się podoba ale to dlatego że mam jakiś pociag do literatów pochylonych na lewą stronę.
Przeszkadza mi tylko to że tak jakoś pod kątem 90* wychodzi z gleby. Ale to jest drobiazg |
|
|
|
|
Gohans [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-10-24, 19:54
|
|
|
wiesz jak to fotki... w realu calkowicie inaczej wyglada ten mirt prawda? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|