|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Historia drzewka: "Wdzięczny" fikus |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz Czarnecki
Junior Admin
Pomógł: 30 razy Wiek: 38 Dołączył: 18 Gru 2007 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 2014-03-17, 18:32 Historia drzewka: "Wdzięczny" fikus
|
|
|
To jest historia mojego drzewka Fikus Łukasza. Nie wpisuj tutaj swoich komentarzy. Jeśli masz uwagi, pytania lub chcesz skomentować to przejdź do wątku
http://www.przyjacielebon...opic.php?t=8980
============================================================
Witam. Chciałbym w tym temacie przedstawić mojego kolejnego fikusa. Otóż pracując w jednej ze szkół trafiłem na niego w jednej z sal- ledwo żył, pochlapany był farbą, mocno go przesuszono (dyżurni się nie spisali) a w doniczce było w sumie wszystko co uczeń mógłby tam wrzucić Za zgodą nauczycielki owej klasy przygarnąłem go. Jest już u mnie prawie 3 lata a pracy jak widać jest jeszcze na 33 Mimo to myślę, że swoim stanem zdrowia i wyglądem ładnie potrafi powiedzieć "dziękuję"
2011
2012
2013
Obecnie
|
Ostatnio zmieniony przez Łukasz Czarnecki 2014-03-17, 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
viopola
wiola p.
Pomogła: 3 razy Wiek: 58 Dołączyła: 13 Lut 2009 Skąd: kuj-pom
|
Wysłany: 2014-08-12, 12:04
|
|
|
dzrzewko bardzo mi sie podoba . m mam jeszcz tylko pytanie na temat zdjec, dlaczego nie widzę moich zdjęć jak wchodzę na forum jako gość( konkretnie zdjęcia w "historie naszych drzewek" pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|