|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Mój benjaminek |
Autor |
Wiadomość |
Adas90 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-06-10, 10:48 Mój benjaminek
|
|
|
Witam,jestem tu nowy i chcialbym sie dowiedziec co nie co jakby uformowac moje drzewko z tej formy aby wygladalo estetycznie,a moze tak je zostawić? prosze o pomoc pozdrawiam:) |
|
|
|
|
MaciekMM
Administrator
Pomógł: 38 razy Wiek: 51 Dołączył: 14 Kwi 2012 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-06-10, 11:46
|
|
|
Napisz coś więcej na temat swojej rośliny. Jak długo go masz, jeśli dopiero do Ciebie trafił czy już się zaaklimatyzował, czy ma w nowym miejscu przyrosty itd. Jeśli tak to może zastanów się na podstawie tego co widzisz i przegladanych zdjęc jak chciałbyś żeby wyglądał. Tobie powinien sie podobać i do takiego (zaplanowanego) wyglądu powinieneś dążyć. Ze zdjęcia wynika że nie jest on za wielki. Może daj mu podrosnąć, nabrać masy. W tzw międzyczasie na pewno wymyślisz jak go poprowadzić. |
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
Maciej Pietrzak |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|