|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Jakie kupić |
Autor |
Wiadomość |
bronekaug [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-20, 15:08 Jakie kupić
|
|
|
Witam wszystkich czytałem forum i wiem mze niektore roslinki trzeba chodowac na zewnatrz a niektore w domu ja wolalbym taka jaka mozna w domu poradzcie mi jakas najfajniejsza ktora mozna kupic chociazrby w ogrodniczym ja szsukalem w internecie ale tam sa prawie same te co trzeba na zewnatrz. iwec prosze o pomoc |
|
|
|
|
stachu [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-20, 16:32
|
|
|
do wyboru masz między innymi wiąza drobnolistnego, karmone segeretie fikusy itp poczytaj na forum o wymaganiach i wybierz któreś a potem wejdź na stronę www.bonsai.pl w dział drzewka do wnętrz i możesz sobie kupić |
|
|
|
|
ItalianCopper
Mateusz
|
Wysłany: 2010-10-20, 20:31
|
|
|
A ja dorzucam trochę przecinków, skopiuj sobie jak będziesz musiał coś napisać w przyszłości!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nie musisz dziękować |
Ostatnio zmieniony przez ItalianCopper 2010-10-20, 20:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bronekaug [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-10-20, 20:53
|
|
|
a czy wszystkie rodzaje dębów klonów itp. mogą rosnąć tylko na podwórku. czy np. Dab libański lub Klon japoński, moge hodowac w domu jezeli nie te ale jakies jednak mozna to prosze o podanie nazwy |
|
|
|
|
slowikp
Paweł Słowikowski
Pomógł: 28 razy Wiek: 56 Dołączył: 06 Lip 2007 Skąd: Bońki k\Płońska
|
Wysłany: 2010-10-21, 07:05
|
|
|
Zasmucę cię, ale te drzewka są na zewnątrz "prawie". |
_________________ LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|