Co polecacie ????? |
Autor |
Wiadomość |
Darko56 [Usunięty]
|
|
|
|
|
Darko56 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-10, 19:49
|
|
|
Moge zamówić sobie obie ponieważ wydaje mi sie ze moga bardzo mi pomóc jako ze jestem początkujacy, choc nie wiem czy sie opłaca. |
Ostatnio zmieniony przez Darko56 2009-12-10, 19:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rastaman
roots reggae regga
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Cze 2009 Skąd: Siemianowice Sląskie
|
Wysłany: 2009-12-10, 19:56
|
|
|
jeśli nie masz co robić z kasą to śmiało ale ja bym poszukał w antykwariatach sam tak robiłem i kupiłem ze trzy książki i w dodatku za nie wielkie pieniądze, a tak w ogóle to wydasz na te dwie książki kupe kasy a lepiej by było kupić jedną ale lepszą np http://www.allegro.pl/ite...wa_j_kinjo.html ale to tylko moje zdanie pozdrawiam |
|
|
|
|
Darko56 [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-10, 20:03
|
|
|
tak, w antykwariatach bede szukal tylko mi chodzi o doradzenie jaka ksiazke zakupic aby cos wiecej sie dowiedziec na temat BONSAI |
|
|
|
|
wog [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-10, 21:25
|
|
|
delete |
Ostatnio zmieniony przez wog 2010-01-08, 10:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rastaman
roots reggae regga
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Cze 2009 Skąd: Siemianowice Sląskie
|
Wysłany: 2009-12-11, 09:36
|
|
|
o tak wog ma rację tą książkę jako pierwszą zakupiłem i jest tam mnustwo wiedzy bardzo przydatnej zarówno dla początkującego jak i starego wymiatacza bonsai osobiście kupiłem w antykwariacie ale na allegro też widywałem powodzenia z zakupem |
|
|
|
|
Zbigniew [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-20, 18:09
|
|
|
W zupełności wystarczy Ci książka Płochockiego /bardzo przystępne i praktyczne opisy / kupiłem na allegro za około 50 zł oraz Harry Tomilsona "Bonsai" kupisz za około 70 zł. W tych dwóch książkach masz w bardzo przystępny sposób opisane jak postępować z drzewkami.Na pozostałe szkoda wydawać pieniędzy.Jest w nich to samo i po ich przeczytaniu odnosisz wrażenie że ktoś popełnił plagiat.Jest to tylko i wyłącznie moja opinia gdyż posiadam /i przeczytałem/ książki które są oferowane w linkach jakie podałeś.Wydatek około 120 zł to znowu nie jest tak wiele.Wiedza przecież kosztuje,a czytając w/w książki przekonasz się jaka to satysfakcja nie mówiąc już o korzystaniu z nich z chwilą nastania wiosny. |
|
|
|
|
|