Graham Potter - filmy związane z tworzeniem bonsai |
Autor |
Wiadomość |
TigerStyle
Piotr
Pomógł: 11 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Sie 2010 Skąd: Bournemouth
|
|
|
|
|
wesoly
Mateusz W.
|
|
|
|
|
armin
Armin Niewiadomski
Pomógł: 34 razy Wiek: 57 Dołączył: 19 Lis 2007 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 2010-11-08, 12:05
|
|
|
Jałowiec chiński. |
|
|
|
|
Mirek Drabent
Pomógł: 16 razy Wiek: 64 Dołączył: 02 Maj 2010 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 2012-01-10, 21:21
|
|
|
Od 3 dni nowy film na stronie Grahama. |
_________________ Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Mirek Drabent
Pomógł: 16 razy Wiek: 64 Dołączył: 02 Maj 2010 Skąd: Głogów
|
Wysłany: 2012-01-31, 20:45
|
|
|
Kolejny film-tym razem pozyskiwanie roślin na przyszłe bonsai |
_________________ Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Archfiend
Bartłomiej
|
Wysłany: 2012-02-02, 18:45
|
|
|
Panowie, wie ktoś co to za urządzenie, którym on tak rzeźbi w drewnie? Jakaś nazwa, marka, gdzie to można kupić co to jest? |
_________________ Zapraszam na http://www.drzewko-bonsai.pl oraz na FORUM |
|
|
|
|
TigerStyle
Piotr
Pomógł: 11 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Sie 2010 Skąd: Bournemouth
|
Wysłany: 2012-02-02, 20:21
|
|
|
Witam,
Ogólnie tutaj na stronie można kupić narzędzia, które używa Graham: Graham's tools
Sam kiedyś korzystałem z takich narzędzi i jestem pewien, że będą równie dobrze działać. Proszę zerknąć:Dremel
Świetna sprawa do modelarstwa również i ogólnie obróbki drewna, tworzyw sztucznych, szkła itp.
Pozdrawiam |
_________________ "You must think first, before you move"
www.piotrluczak.pl |
|
|
|
|
Mehi
|
Wysłany: 2012-02-12, 20:24
|
|
|
Tez uzywam miniszlifierki jednak nie dremel. uwazam ze inne sa tansze a rownie mocne do precyzyjnych miejsc gdzie nie chce by reka mi drzala pod ciezarem szlifierki uzywam gietkiego walka - przydatny wynalazek ogolnie polecam takie ze startem od zera, jak od razu sie wchodzi na duze obroty mozna przypalac drewno a to nie zawsze pozadany efekt. |
|
|
|
|
zmudi
Marcin Żmudziński
|
Wysłany: 2012-02-14, 13:49
|
|
|
a cóż to za firma twej szlifierki? |
|
|
|
|
Mehi
|
Wysłany: 2012-02-14, 23:06
|
|
|
ja mam jakiegos "ferm" kupionego wieki temu a drugiej jakiej uzywam nie powiem nazwy bo juz sie naklejka odkleila ale pamietam ze ma 35w i jest malutka i slodziutka (wiem, faceci zaraz mnie zamorduja) ale do takich kosmetycznych dlubanek jest fajniejsza ta slabsza no i miluje frezy karabidowe - podpowiedz: tansze a rownie dobre co do dremela mozna kupic w sklepach z akcesoriami do robienia sztucznych paznokci ja mam taki jeden co prawda za 120zl wlasnie jako akcesorium do paznokci ale bije dremela na glowe bo nawet metal nim przyszlifoalam swego czasu i nadal jak nowy A dzis pilowalam plastik i frezik dremela chyba juz za dlugo nie pociagnie. Niestety, uwazam ze dremel to w duzej mierze oplata za nazwe. A ja nie mam zamiaru placic za cos co i tak w koncu zajade i wyrzuce. |
|
|
|
|
|