|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
potrzebuje pomysłu na ukształtowanie karmony, pomóżcie!! |
Autor |
Wiadomość |
mlody [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-06-03, 11:06 potrzebuje pomysłu na ukształtowanie karmony, pomóżcie!!
|
|
|
kupiłem ją miesiąc temu i wygladała tak jak na zdjeciu tylko nie miała odrostów. nie wiem co zrobić, czy mam je obciąć czy jak... pomożcie
oto moja karmona:) |
Ostatnio zmieniony przez mlody 2008-06-03, 11:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
slawekcavan [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-06-05, 22:09
|
|
|
w stylu miotlastm było by najłatwiej ponieważ ma obcięty pień to zawiele z niej niewyczarójesz |
|
|
|
|
pawel18
Paweł Głowiak
Pomógł: 135 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Maj 2007 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2008-06-06, 10:06
|
|
|
mozna i cos wiecej , po prostu trzeba wyprowadzic nowy czubek . pozwol rosline rosnac . jak juz odrosty beda zdrewniale i odpowiednio dlugie , wybierasz odpowiednia galaz na przedluzenia pnia i ja skracasz i dalej pozwalasz rosnac i tak w kolko az uzyskasz odpowiednia dla sibie wysokosc ( pozostale galezie albo usuwasz albo wykorzystujesz do przyszlej formy ) |
|
|
|
|
mlody [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-06-12, 21:59
|
|
|
dzieki:P postaram sie jakos fajnie je uformować, a drutować? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|