|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Komentarze: Wiąz chiński "Roman" |
Autor |
Wiadomość |
Ruckus
majster
|
Wysłany: 2008-04-01, 13:11 Komentarze: Wiąz chiński "Roman"
|
|
|
Tutaj dyskutujemy na temat historii mojego Wiąza, którą możesz zobaczyć w wątku
"Historia drzewka: Wiąz chiński"Roman""
Jeśli masz pytania odnośnie wykonanych zabiegów, chcesz coś doradzić lub po prostu skomentować, to jesteś w odpowiednim miejscu.
========================================================== |
Ostatnio zmieniony przez Ruckus 2008-04-01, 13:23, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
pawel18
Paweł Głowiak
Pomógł: 135 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Maj 2007 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: 2008-04-01, 17:49
|
|
|
ile czasu minelo az sie tak zagesci chodzi mi o 1 i 2 zdjecie . caly sezon zageszczales rosline i w nastepnym dopiero ciecie |
|
|
|
|
Ruckus
majster
|
Wysłany: 2008-04-01, 21:39
|
|
|
około roku i 4 miesiące z tym że nie zimowal na dworze tylko w domu więc mial delikatnie przedłużony okres rozwoju. Cięcie na okrągło w tym okresie. Druga zima już na dworze i na wiosne bardzo mocne cięcie co przedstawia ostatnie zdjęcie. teraz wiązik ruszył z setkami pąków. |
|
|
|
|
Jacqueline [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-04-02, 18:33
|
|
|
całkiem,całkiem ja swojego jak kupiłam też był już ukształtowany.nie wiem jak spędzał poprzednie zimy,ale przetrzymałam go w chłodnym miejscu dlatego,a teraz wybiło mu mnóstwo nowych pączków w nowych miejscach |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|