|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Karmona drobnolistna :) |
Autor |
Wiadomość |
jameshook [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-15, 18:53 Karmona drobnolistna :)
|
|
|
Witam, niedawno kupilem karmone drobnolistna, jak dla mnie drzewka jest calkiem fajnie ksztaltowane chociaz mam na ten temat mala wiedze. Prosilbym o rady odnosnie dalszego ksztaltowania Z gory dziekuje Nie wiem czemu ostatnie zdjecie tak wyglada, ale jak sie na nie kliknie wyglada normalnie. |
Ostatnio zmieniony przez jameshook 2008-03-15, 20:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lasek [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-15, 20:39
|
|
|
zdjęcie 00171 obciąć to co jest na dole po prawej a lewą gałąź drudą od dolu skierować bardziej ku dołowi i zagęszczać:) |
|
|
|
|
jameshook [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-03-16, 19:20 Dalsze ksztaltowanie
|
|
|
Patrzac na zdjecie 00171 masz na mysli galaz ktora jest wyzej od tej ktora mam wyciac, czy ta galaz ktora zostanie po wycieciu (nie wiem czy na zdjeciu widac, ale tam sa dwie galezei kolo siebie)? Ktora skierowac w dol i zageszczac? Chcialem tez zapytac do jakiego stylu dazyc formujac moje drzewko. Postaram sie dodac jeszcze kilka zdjec zeby mozna bylo na nich zaznaczyc gdzie i jak je przycinac i formowac. |
Ostatnio zmieniony przez jameshook 2008-03-16, 23:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|