|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Ciekawa strona |
Autor |
Wiadomość |
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 07:39 Ciekawa strona
|
|
|
Szperając wczoraj po necie poszukując mame bonsai nadchnołem sie na strasznie ciekawa strone. Boskie fotki, pikne orody i wogole wszystko co sie wiąże z tworzeniem bonsai.Dozo info. polecam gorąco http://www.shohin-europe.com/ |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 15:03
|
|
|
Mi strona znana a i Ja, White i Gohans byliśmy na warsztatach z Mortenem. Niezły kolo |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 17:38
|
|
|
Ja widze ze niezły kolo po fotkach na zywo sobie nie wyobrazam nawet a jesli mozna to gdzie byliscie na tych warsztatach chetnie nastepnym razem tez pojade ;D |
|
|
|
|
MarcinM [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 18:21
|
|
|
W Wawie ja niestety nie mogłem. Jakies tam urodziny były. |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 19:05
|
|
|
No skoro temat został to zapodam link do fotek z tych warsztatów.
WARSZTATY Z MORTENEM |
Ostatnio zmieniony przez Qbik 2007-03-07, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-07, 19:44
|
|
|
ooo jak miło to ja sie wezme za ogladanie a niebedzie przypadkiem po raz kolejny tych warsztatow ???? :p z checia bym sskoczył |
|
|
|
|
dobcio [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-11, 19:27
|
|
|
Myśle, że to będzie dobry temat do zamieszczenia linku do mojej nowej strony dotyczącej Bonsai.
www.bonsai.private.pl
Czekam na wasze opinie |
|
|
|
|
mateoosh [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-03-11, 20:57
|
|
|
siedze i ogladam filmy a kiedy zamierzasz skonczyc strone |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|