|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Zamknięty przez: armin 2012-12-02, 21:47 |
Warsztaty z Jackiem Grzelakiem-31 marzec 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Wiktorr [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-02, 18:02 Warsztaty z Jackiem Grzelakiem-31 marzec 2007
|
|
|
Warsztaty odbyły się u Jacka Grzelaka.Sceneria nieslychanie inspirująca,gdyż formowanie i wszelkie dyskusje odbywały się cały czas wśród rozmaitych gatunków bonsai ktorych twórcą jest właśnie Jacek.
Jak to zawsze bywa z dużej ilości zapowiadających swą obecność osób przybyło nas czworo.Prace zakończyliśmy gdy juz sie sciemniało i w zasadzie nad naszymi drzewami musimy jeszcze sporo popracować.Mam nadzieje ze wszyscy umieścicie wkrótce foty waszych drzew zrobionych u Jacka.Naprawde było warto a wiedza jaką zdobyłem w ciągu tylko jednego dnia jest bezcenna.Jak będę miał czas zamieszczę wiecej zajawek.Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania;Jacka,Dominika,Anite i Asie Poniżej zamieszczam kilka fot z naszego spotkania: |
Ostatnio zmieniony przez Wiktorr 2007-04-02, 18:43, w całości zmieniany 8 razy |
|
|
|
|
Qbik [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-02, 18:39
|
|
|
No i coś się dzieje w końcu w tej Polsce |
|
|
|
|
Wiktorr [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-02, 18:51
|
|
|
Trzeba tylko chcieć!..Zapału jest tyle że nasze spotkania będą odbywać sie pewnie cyklicznie Myśle ze w zachodniopomorskim jest was -bonsaistów troche?Ujawnijcie się i przyjedzcie na następne warsztaty.Wszystkich siedzących na forach zapewniam ze wiedza przekazana bezposrednio ,na zywo jest bezcenna.
Wszystkich ciekawych i ciekawskich zapraszam do Drawska Pomorskiego(w kwietniu) gdzie Jacek Grzelak będzie promował sztukę bonsai poprzez swoje prace.No i kupic cosik będzie mozna Napisz Jacek gdzie ,co ,jak i kiedy to będzie,bo nie pamietam.wklejam nastepną porcję zdjęć: |
Ostatnio zmieniony przez Wiktorr 2007-04-03, 16:22, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Jacek Grzelak
Honorowy Członek Mod-Team'u
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 01 Lip 2006 Skąd: Żabin gm. Wierzchowo
|
Wysłany: 2007-04-02, 21:14
|
|
|
No tak , zacznę od tego , że jestem ogromnie szczęśliwy że Wam sie podobało i że coś tam zawsze zyskaliście , oczywiście i ja również , przecież nie jestem wszechwiedzącym , i dzięki takim spotkaniom i ja sie mogę czegoś nauczyć i spędzić czas w wyśmienitym towarzystwie Zapomniałeś Wiktor wymienić naszego spuźnionego , a zarazem najmłodszego uczestnika warsztatów , czyli Pawła , który dość ochoczo dziś kończył swego comunisa . Jeśli chodzi o szczegóły związane z Drawskiem , to bendę miał swoje stoisko na3-ecich Drawskich Targach Wystawienniczo - handlowych "MÓJ OGRÓD" , które odbędą się 21 Kwietnia 2007r. Zapraszam wszystkich zainteresowanych |
_________________ Pozdrawiam z Pojezierza Drawskiego
Jacek G. - "qercus4"
http://www.uslugiogrodniczezabin.pl/ |
|
|
|
|
Wiktorr [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-02, 21:41
|
|
|
Rzeczywiście popełniłem gafę.Paweł syn Jacka równierz działał razem z nami idzie w ślady Ojca:-D .... |
Ostatnio zmieniony przez Wiktorr 2007-04-03, 15:48, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Amo [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-02, 22:30
|
|
|
Cóż mogę dodać Jacek jest złotym Człowiekiem a przy tym wspaniałym bonsaistą .,. mało jest tak szczerych osób na świecie .,.. Zdobyta wiedza i satysfakcja z sobotnich warsztatów są (tj wspomniał Wiktor) bezcenne Jestem pewna ,że za ok miesiąc znów się spotkamy Pozdrawiam forumowiczów.,...
p.s mam problemy z doklejeniem zdjęć., poproszę Wiktora |
|
|
|
|
Olon
Olek Ochlak
Pomógł: 17 razy Wiek: 51 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2007-04-03, 17:03
|
|
|
Ehhhh....
Aż się wkurzyłem ... że jesteście aż tak daleko ode mnie - rzecz jasna.
Zdjęcia mówią same za siebie. Można tylko zawołać COOOOL !
Jacek , ty Debeściaku ! Gratuluję odniesionego sukcesu, drzewek, przepięknych plenerów, no i oczywiście... Syna!
Pawle, jesteś już nasz ! |
|
|
|
|
Jacek Grzelak
Honorowy Członek Mod-Team'u
Pomógł: 115 razy Wiek: 52 Dołączył: 01 Lip 2006 Skąd: Żabin gm. Wierzchowo
|
Wysłany: 2007-04-03, 19:16
|
|
|
Dobra , koniec z tymi superlatywami Bo ostatnio idąc gdziekolwiek stale się potykam , tak mi nos do góry wywaliło To spotkanie było dość spontaniczne i miało sporo niedociągnięć , mimo to było super , myślę że następne bendą jeszcze lepsze , tylko musimy wcześniej dograć terminy , tak by pasowało większej ilości osób |
_________________ Pozdrawiam z Pojezierza Drawskiego
Jacek G. - "qercus4"
http://www.uslugiogrodniczezabin.pl/ |
|
|
|
|
Kuchar [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-04-30, 17:08
|
|
|
Ja też jestem z Drawska Pomorskiego jak Asia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|