|
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)
|
Przesunięty przez: szef 2007-10-20, 14:55 |
Nowy wygląd strony "www.PrzyjacieleBonsai.pl" |
Autor |
Wiadomość |
Olon
Olek Ochlak
Pomógł: 17 razy Wiek: 51 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2006-07-02, 10:05
|
|
|
Ale to - KURCZĘ - fajne jest. Ja bym zostawił. Takie niecodzienne, przykuwające uwagę! |
|
|
|
|
White_mtb [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-07-02, 10:06
|
|
|
ie no jak macie tylko dla mnie to wywalać to mozecie sobie zostawić - pozwalam wam
mnie to osobiscie drazni |
|
|
|
|
Soul_666 [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-07-02, 10:07
|
|
|
Wiem, że temat jest ciut stary, ale może by tak zrobić nowy layout stronki . ... . Wiem, że nie wygląd jest ważny, a treść.. . .. . Ale wiele osób zawsze patrzy najpierw na grafike na stronce a potem czytają .. .. może dlatego na innych forach, chociarz mniej info to więcej użytkowników .. . .
Zawsze można zrobić jakiś kokurs na logo stronki . ... . A co do forum, to jest dobre bo szybkie .. .. |
|
|
|
|
Olon
Olek Ochlak
Pomógł: 17 razy Wiek: 51 Dołączył: 27 Cze 2006 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2006-07-02, 10:10
|
|
|
No i masz Ci nowy layout i nie tylko
Mowa o trzeciej odsłonie forum - rzecz jasna.
Całkeim nowe, mamy nadzieję - lepsze, wypasione, i z większościa opcji, o które prosiliście przy różnych okazjach. Nie wspomnę juz nawet o działającej wyszukiwarce
|
|
|
|
|
DeXTeD [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-10-07, 13:40
|
|
|
Witam.
Interesuje się tworzeniem stron i kiedyś stworzyłem lay o Bonsai, Jest juz pocięty i umieszczony w kod.
Oto link: http://greenweb.boo.pl/Bonsai/
Jak się Wam podoba? Czekam na opinie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|