Kształtowanie drzewek - jałowiec płożący
Anonymous - 2007-06-15, 16:26
A może trzeba zapytać tych co pisali czy zgadzają się na usunięcie ich postów. W końcu po coś wyrazili swoje opinie. Żeby inni błędu nie popełnili.
Anonymous - 2007-06-16, 09:06
Gościu, ale on prosił o usunięcie swojego postu ... "Proszę o usunięcie tego postu" [Zagadką pozostaje jednak dla mnie nadal fakt, czemu w ogóle go pisał skoro i tak chciał go usunąć ... Myślę, że trzy ostatnie (ten właśnie, Gościa i Onoka) posty można rzeczywiście skasować, bo zrobił się mały OFFTOPIC ...
Anonymous - 2007-06-19, 06:22
czy teraz lepiej??
Anonymous - 2007-06-19, 06:24
juz nie jest miotłą
ogrodnik - 2007-06-19, 06:42
Masz czas w niedzielę Jeśli tak to wybierz się na spotkanie ŚGEB nie masz zbyt daleko i dojazd banalny.
Anonymous - 2007-06-19, 06:52
w zasadzie to mam, jak mozesz to podaj wiecej info, no i opinia jaka by nie miala byc
Ruckus - 2007-06-20, 15:10
skoro w tej chwili nie jest on miotłą ? to czym on teraz jest ? chyba "rozerwałęś" pień na dwoje, o ile to nie złudzenie. przed formowaniem pownieneś sie zastanowić co chcesz osiągnąć. Na tę chwilę to nie bardzo wiem do czego dążysz. Może podziel się tym co masz w głowie z nami. Może wtedy też bede w stanie sobie wyobrazić cóż to z niego ma powstać. Powodzenia i wytrwałości życzę.
Anonymous - 2007-06-20, 19:45
To nie miotła, to mietła
Anonymous - 2007-06-20, 19:58
Tak brutalnie,to nawet ja nigdy ze swoimi roslinami nie pojechalam/ Rozerwales ja recznie,czy siekiera?Szkoda jalowczyka,bo mam wrazenie,ze conajmniej czesc rosliny odpadnie.
fidelpatcha - 2007-06-20, 20:10
Ten temat niestety mógłby służyć jako antyporadnik. Mam nadzieję, że chociaż masz płyn do jin i skorzystałeś z niego, jeśli nie to jak najszybciej to zrób, jeśli w ogóle na jałowcu Ci zależy.
Drewno pozostawione w takiej postaci na 100% złapie grzyba. Co do formy - brak, tyle że aż mi głupio, że brałem udział w odwodzeniu cię od tej miotły, bo dla rośliny była lepszą wersją. Jedno co mogę poradzić, to wybierz się na spotkanie ŚGEB, zapraszamy, pooglądasz na żywo, posłuchasz, na pewno czegoś się nauczysz. Ktoś na pewno pomoże, przy kształtowaniu drzewka.
Anonymous - 2007-06-21, 07:49
chcialem uzyskac efekt przejscia wielkiej burzy, widze ze musze dac lepsze fotki bo na tych z telefonu nie wiele widac, zastanawiam sie czemu po ogladnieciu przrz tyle osob tego tematu, ciagle odpisują te same osoby, ktore podchodza do sprawy w bardzo konserwatywny sposob sa gusta i gusciki, skoro tacy z Was specjalisci to pokazcie mi wasze dziela, moze wyciagne z nich jakies wnioski
Anonymous - 2007-06-21, 13:20
a propo tego że odpisują tylko te same osoby - BO INNYM SIE NIE CHCE NAWET WYPOWIADAĆ O CZYMŚ TAKIM !!!!!! człowieku coś ty zrobił z tym jałowcem !!!
Anonymous - 2007-06-21, 13:43
taki mi sie podoba i taki zostanie Tobie nie musi
Anonymous - 2007-06-21, 14:51
Pan Onok zachowuje sie jak stary mocher. Uparty jak wół i zero otwartości na krytykę. Z tego drzewka przed twoim formowaniem można było zrobić coś sensownego, teraz jest to jedna wielka porażka bez koncepcji a na dodatek prace które wykonałeś nad nim doprowadza zapewnię go do śmierci.
=złe odrutowanie,
=złe ułożenie,
=nieodpowiedni termin wykonywanie niektórych prac związanych z martwym drewnem,
=zero koncepcji.
Zastanów się czy z takim podejściem daleko zajedziesz w tym świecie.
Jacek Grzelak - 2007-06-21, 21:46
Taaak , Patryk to jeden z ludzi , ktrórzy bardzo szybko się uczą , bowiem sensownie mówi i pidsze , bo sensownie myśli , tym razem też ma rację
|
|
|