To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)

Poznajmy się - Witajcie :)

Anonymous - 2008-11-16, 23:22

Witam ;-)
Mam na imię Krzysztof, zawsze fascynowała mnie sztuka bonsai (bo dla mnie to jest sztuka) i postanowiłem sam stać się właścicielem i przyjacielem jednego drzewka indoor :mrgreen:

Anonymous - 2008-12-14, 19:55

Witam wszystkich serdecznie .Mam na imie Magda.Bardzo interesuje mnie to forum.Posiadam 3 egzemplarze bonsai takze kolekcja malutka,ale mysle ze pomozecie mi zdobyc wiadomosci jak sie nimi zajac i powiekrzyc kolekcje. :-)
Anonymous - 2009-01-04, 12:25

Witam ;] jestem początkującym, mam tylko ficusa i to dopiero od niecałego miesiąca. Mam nadzieję, że mi nie umrze ^^ pozdrawiam ;]
Anonymous - 2009-01-04, 16:44

witam wszystkich. mam na imię Kamila i jestem szczęśliwą posiadaczką karmony mojego ojca :P ojczulek dostał ją w prezencie, ale nie wykazywał specjalnej chęci opieki nad nią, więc ją przygarnęłam i szukając wskazówek odnośnie pielęgnacji trafiłam tutaj. wydaje mi się, że zostałam zarażona entuzjazmem odnośnie bonsai więc chyba zostanę na jakiś czas ;)
Anonymous - 2009-01-10, 19:49

Cześć wszystkim. Nazywam się Mateusz i mam 13 lat (o ile mi sie zdaje jestem najmłodszy na forum lub prawie najmłodszy ;p ) Sztuka bonsai interesuje sie od kilku miesięcy. Po za tym to pochodze z Ligoty.To mała wioska niedaleko Czechowic Dziedzic,Bielska Białej i Pszczyny. LUbie grac w piłke pod każdą postacią. Ucze sie grać na gitarze i jestem fotoamatorem. Robie zdjęcia miejscowej grupie deskorolkarzy i rowerzystów. Interesuje sie tez wrestlingiem (taki rodzaj walk prawie bez ograniczen, bardzo widowiskowy ). To moje całe życie . ;p pozdrawiam wszystkich ;p
Anonymous - 2009-01-11, 20:11

Witam wszystkich. Mam na imię Marcin mam 24 lata, bonsai interesuje się już jakiś czas ale drzewko mam dopiero od pół roku
Anonymous - 2009-01-13, 12:15

Witam wszystkich :-) Jestem Dagmara, pochodzę z Mielca, ale obecnie mieszkam w Irlandii. Moje zainteresowanie drzewkami zaczęło się od tego jak "ukradłam" moje pierwsze drzewko przyszłej teściowej (to było we wrześniu ubiegłego roku) :-D w obecnej chwili posiadam 5 drzewek :] jednak to dopiero początki, bardzo mało o nich wiem i liczę na to że forum mi pomoże.
Pozdrawiam wszystkich:-)

Anonymous - 2009-02-01, 21:43

Witam wszystkich. Nazywam się Jarek, mam 18 lat :) Bonsai interesuje sie krótko ale zdążyłem już przeczytać co nieco o tym małym drzewku i postanowiłem że spróbuję się jednym zaopiekować :)
Anonymous - 2009-02-10, 19:55

Witam wszystkich, mam naimie Jagoda, mam 21 lat i od niedawna jestem posiadaczką drzewka bonsai, ale niestety nie wiem jakiego gatunku. Pozdrawiam wszystkich :-D
Anonymous - 2009-02-13, 10:28

Witam

Bonsai już mi się podobały z filmu karate kid ;) , ostatnio pomysł się odrodził i od wczoraj dzięki mojej żonie stałem się posiadaczem takiego drzewka. Dziś dzięki waszej strone będę dociekał jakie to drzewko :) .

Anonymous - 2009-02-13, 19:12

Witam!Mam na imię Marcin, jestem z Poznania i zacząłem sie interesować drzewkami bonsai,aktualnie posiadam 3 drzewka :-) z czego jedno umiera :-( ;/
Anonymous - 2009-02-16, 19:38

Witajcie

Drzewko mam niedawno - 4 dni, ale do zakupu przymierzałem się od 4 miesięcy. Przeczytałem wiele artykułów na tym forum i musze przyznac że bardzo mi przybliżyły temat drzewek i bardzo mnie zafascynowały Wasze zdjęcia i opisy. Licze że będę kiedyś mógł pomóc tak jak niektórzy pomogli innym, a przez to też mnie.

Pozdrawiam

viopola - 2009-02-17, 17:08

witam wszystkich serdecznie :-) , na imie mam Wiola, bonsai fascynowało mnie od dawna -ale dopiero od roku próbuję coś ;-) uformowac, a Wasze forum znalazłam niedawno i mam nadzieję wiele z niego skorzystać, pozdrawiam :-D
Anonymous - 2009-03-01, 09:00

Witam entuzjastów BONSAI>
Mam na imie Paweł mieszkam w Kielcach. Pasjonuje sie fotografią i uprawą roślin. Czasem zaglądam na siłownię. Mam dwie sąsiadujace działki na terenie ROD. Tematem bonsai zainteresowałem się jesienią ubiegłego roku - szukałem sposobu na kontakt z roslinami w okresie jesienno-zimowym i tak to się zaczeło..... Początki były mało chwalebne mimo, że sporo wiem o roślinach - zamordowałem ligustra :prosze: ...., ale myśle że wszystko co zwiazane ze sztuka bonsai przede mną :jupi: .

Pozdrawiam Paweł

Anonymous - 2009-03-05, 22:40

Witam wszystkich na forum, interesuję się głównie cytrusami i z nich planuję sobie wykonać bonsai, zajmuję się internetową diagnostyką roślin doniczkowych zarówno chorób jak i szkodników. Na zaprzyjaźnionym forumogrodnicze.info jestem pod tym samym nickiem, podobnie jak na kilku innych forach. Może będę mógł pomóc. ;-)