Historie naszych drzewek - Komentarze: pinus silvestris sosna z 2 letniej siewki
Jacek Grzelak - 2013-01-30, 16:39 Temat postu: Komentarze: pinus silvestris sosna z 2 letniej siewki Tutaj dyskutujemy na temat historii mojej sosny, którą możesz zobaczyć w wątku
http://www.przyjacielebon...p?p=59996#59996
Jeśli masz pytania odnośnie wykonanych zabiegów, chcesz coś doradzić lub po prostu skomentować, to jesteś w odpowiednim miejscu.
==========================================================
Proszę o krytyczne spojrzenie i wpisywanie swoich uwag , wieżcie mi to dobrze wpływa na przyszły wygląd roślin
peper50 - 2013-01-30, 21:10
Kolejne fajne drzewko . Zrobiłem virta z bardziej ściśniętą zielenią i bez dolnej lewej gałęzi. Taka moja propozycja tylko .
Fajnie, że podzieliłeś się zdjęciami.
Jacek Grzelak - 2013-01-31, 01:07
Fajnie górna część drzewka , jednak dolną nazbyt ścisnąłeś , ponadto jest to tył drzewka , dążę do tego że pierwsza gałąź będzie mocno wyeksponowana a pozostałe z niewielkimi , a wręcz minimalnymi przestrzeniami będzie się zlewała z całością
paula91 - 2013-04-09, 09:52
Mam pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi na forum: Jak uzyskać efekt igieł skierowanych ku górze?
Jacek Grzelak - 2013-04-09, 11:19
na to pytanie odpowiedź znajdziesz w podstawach drutowania sosen , oraz cięcia świec
|
|
|