Początki - Poczatki z bonsai .
satanikwarior - 2012-03-08, 10:49 Temat postu: Poczatki z bonsai . Witam jestem nowy i dopiero zaczynam przygode z Bonsai. przedstawiam wam dwa drzewka na ktorych chcialbym zaczac ale nie wiem ktore bardziej sie nadaje i od czego mam zaczac. Prosze o porade i wskazowki co mam robic
TigerStyle - 2012-03-08, 14:47
Wiesz co kolego, jest masa tutaj tematów o fikusach. W podobnych stanach i zawsze pytanie co z tym zrobić.
Powiązane są czymś wielce nieudolnie, nie wiem po co ktoś to zrobił.
Bonsai to poświęcenie. Przede wszystkim czasu. Poczytaj, pooglądaj obrazki fikusów w Internecie, zobacz co się da z nimi zrobić i potem porówaj ze swoim 'materiałem'. Jak już jakiś pomysł będziesz miał podziel się nim, może coś poradzimy wtedy
satanikwarior, chodzi o to, że tego typu pytania pojawiają się tutaj bardzo często i bardziej doświadczeni użytkownicy już po prostu nie mają ochoty się powtarzać.
Pozdrawiam
Jacek Grzelak - 2012-03-20, 23:03
Tak właśnie , sam napisałem kilkaset odpowiedzi w tym temacie , więc od kilku lat nie odpisuję na tego typu pytania , wypaliłem sie po prostu widząc wciąż te same pytania , na które to jest mnóstwo odpowiedzi na tymże forum , a wystarczy użyć wyszukiwarki dostępnej na STRONIE GŁÓWNEJ i poczytać nieco
|
|
|