...z innej beczki - ----= =W I O S N A= =----
Anonymous - 2006-07-31, 17:26 Temat postu: ----= =W I O S N A= =---- ( Wątek z 13.03.2005, ze starej wersji forum. Ewentualne wyjaśnienia oznaczono brązową kursywą ).
Hej ludziska
W tym poscie możecie umieścić swoje prośby do wiosny -aby sie narescie obudziła
U mnie juz w domku wszystko zaczyna puszczać pąki - no i przydało by sie to powystawiać już na świerze powietrze i w miare ciepłą pogode
Tak wiec prosze o pogode , szybki i dobry porost naszych pociech
Joł
Olon - 2006-07-31, 17:27
WIOOOOOOOOOSNOOOOOOOOOOOO !!!!
...przybywaaaaaajjj ! Zaszczyć nasze mizerne byty , swoja obecnością ! Wspomóż nas ciepłem i jasnością , aby pąki naszych drzew rozwinąć się mogłyyy !
Dobrze jej powidziałem co nie ?
szef - 2006-07-31, 17:28
Jak się wyrażacie? Troszkę kultury!
Szanowna Pani Wiosno.
Przesyłam zaproszenie, którego efektem mam nadzieję, będzie Pani wizyta w naszym pięknym zakątku Ziemii. Jestem przekonany, iż gdy przypomni Pani sobie niezapomniane chwile jakie przeżyła Pani w ubiegłych latach, wizyta ta przerodzi się w długi i owocny pobyt. Wraz ze sobą proszę o zabranie mniej więcej dwudziestostopniowej temperatury, sporadycznych i nie ulewnych deszczy oraz znikomą ilość chmurek, tak aby słonko ogrzawało nasze pocieszy swymi życiodajnymi promieniami.
Żywię ogromną nadzieję na Pani przybycie w najbliższych dniach i czekam z niecierpliwością.
Z wyrazami szacunku.
szef
Olon - 2006-07-31, 17:31
Przepraszam i wybacz - O ! Wielka , Wasza Zieloność
Jam nie godzien , stóp twoich całować...
-------------------------
P.S.
Szefie ! Coż za eksplozja talentu ! Jestem pod silnym wrażeniem , prosimy o więcej !
|
|
|