To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Przyjaciół Bonsai
!!! WITAMY NA FORUM POŚWIĘCONYM PIĘKNEJ SZTUCE BONSAI !!! Bonsaiści całego Świata! Łączcie się ! :-)

Kształtowanie drzewek - Takie tam... "moje" warsztatowe wypociny :)

darkeuphoria - 2008-09-29, 19:30
Temat postu: Takie tam... "moje" warsztatowe wypociny :)
Zebrałam się na odwagę i przedstawiam "moje" (wiadomo, czemu w cudzysłowie :roll: ) efekty pierwszych warsztatów podstawowych.
Żałuję, że nie robiliśmy zdjęć w trakcie, bo byłoby widać jaki to był w połowie uschnięty krzun ;-)

Przy okazji chciałam pozdrowić warsztatowych towarzyszy :mrgreen:
No i bardzo podziękować za cierpliwość oraz atmosferę Markowi :)

PS. Powiem tylko, że żadna książka nie umywa się do warsztatów.

Daniel J. - 2008-09-29, 19:51

o i Widzisz jak sie chce to sie ma . swietny jalowczyk , teraz jeszcze ze 3 latka zageszczania i :spoko: papu i do doniczki docelowej
Anonymous - 2008-09-29, 20:08

darkeuphoria, a masz może zdjęcie przed zabiegami na warsztatach? ;>
Jacek Grzelak - 2008-09-29, 20:53

Przecież pisała że żałuje , że nie robili fotek w trakcie . milusi jałowczyk :-) ;-)
darkeuphoria - 2008-09-29, 20:57

Dziękuję!

Bardzo się chciało.. a teraz to chcę jeszcze bardziej :zakochany:
Praca nad nim dała mi bardzo dużo satysfakcji a przede wszystkim zachęciła, do dalszych ćwiczeń i zdobywania wiedzy :-D
Daniel J. teraz tak jak mówisz, papu, zagęszczanie i pilnowanie drutów :)

KoNraD - mogę jedynie zrobić virta, chyba nie skłamię jak powiem, że wyglądało mniej więcej tak:

To brązowe to niby uschnięte :mrgreen:
(Paweł jak coś to mnie popraw)

Anonymous - 2008-09-29, 22:14

delete :lol:
Anonymous - 2008-09-30, 00:39

no jałowczyk super:) ja to tylko bym chciał warsztaty gdzieś na pomorzu i też byłbym tak szczęśliwy jak ty :-P
pawel18 - 2008-09-30, 13:15

jalowczyk juz na zdjeciu ma wywalony wyglad , a co dopiero na zywo . Fakt szkoda ze nie mielismy aparatu na tych warsztatach .
darkeuphoria napisał/a:
KoNraD - mogę jedynie zrobić virta, chyba nie skłamię jak powiem, że wyglądało mniej więcej tak:
ja bym powiedzial ze wygladam jeszcze gorzej hehe .
Sopel napisał/a:
ja to tylko bym chciał warsztaty gdzieś na pomorzu i też byłbym tak szczęśliwy jak ty
jezeli przejedziesz te kilkaset kilometrow do tej warszawy to na pewno nie pozalujesz . ja specjalnie z podkarpacia jechalem i nie zaluje ani minuty i ani zlotowki na to co tam sie dzialo . atmosfera naprawde cieplutka . pozdrawiam wszystkich uczestnikow choc nie bylo ich za wielu :-)
ps: dbaj o to drzewko bo naprawde ma przed soba przyszlosc , pozdrawiam cieplutko Elu ;-)

darkeuphoria - 2008-09-30, 20:38

Dzięki Paweł :)

No faaakt, wyglądało gorzej :-P

A swoje kiedy wrzucisz??

Anonymous - 2008-10-01, 17:11

Jestem pod wrażeniem. :-) Warsztaty jak widać dają niewymierne efekty. Jak będą organizowane następne to też się pojawię! :-)