Narzędzia, donice, akcesoria - Miotelka
Anonymous - 2007-08-28, 18:10 Temat postu: Miotelka Chciałam kupić pazurko-szpatułe do rozczesywania korzeni, ale sobie pomyslalam i mam pytanie : czy miotełka jest w stanie zastąpić taka pazurko-szpatułę ?
ogrodnik - 2007-08-28, 19:01
w pwenym stopniu może i zastąpi pazurki. Na pewno jest delikatniejsza i nie będzie tak łatwo poprzerywać korzonków jak pazurkami.
pawel18 - 2007-08-28, 19:04
miechale masz okazje to łap zaproponuj swoja miotełke w końcu jedyna na allegro i nie jest droga a co do ciebie patrycja to polecam ci tego sprzedawcę ja zamawiałem u niego druty i wszystko poszło gładziuteńko wysyłka zaraz po pojawieniu sie kasy na jego końcie
Anonymous - 2007-08-28, 20:02
Cytat: | miechale masz okazje to łap zaproponuj swoja miotełke w końcu jedyna na allegro i nie jest droga a co do ciebie patrycja to polecam ci tego sprzedawcę ja zamawiałem u niego druty i wszystko poszło gładziuteńko wysyłka zaraz po pojawieniu sie kasy na jego końcie |
Wem, wiem juz o tej miotełce, ja jednak mam sklepik u siebie w krk gdzie kupie za jakoś 10-11 zł
Czyli co może być ?
pawel18 - 2007-08-28, 20:39
a no tak zapomniałem że masz tam sklepik ale pamiętaj u Michała najtaniej
Anonymous - 2007-08-28, 21:17
delete
slayer74 - 2007-08-30, 08:55
Arya napisał/a: | Cytat: | miechale masz okazje to łap zaproponuj swoja miotełke w końcu jedyna na allegro i nie jest droga a co do ciebie patrycja to polecam ci tego sprzedawcę ja zamawiałem u niego druty i wszystko poszło gładziuteńko wysyłka zaraz po pojawieniu sie kasy na jego końcie |
Wem, wiem juz o tej miotełce, ja jednak mam sklepik u siebie w krk gdzie kupie za jakoś 10-11 zł
Czyli co może być ? |
jeśli chodzi o nich http://www.studiobonsai.pl/
kupowałem u nich wysyłkowo narzędzia w tym miotełkę i jestem bardzo zadowolony jeśli to byłoby za pomoca allegro to wystawiłbym duży pozytyw
|
|
|